Ons Bedrijf

Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten!

Stukadoorsbedrijf Daniel is een vertrouwd adres voor al uw benodigde werkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2010 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van stukadoorswerkzaamheden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

U heeft natuurlijk altijd garantie op stucwerk. Maar wat houd deze garantie in? Garantie op stucwerk houd in dat er geen loszittende lagen mogen ontstaan.

Lagen die loslaten of los zitten zullen ontstaan door een slechte tot geen hechting waar de stukadoor ten slotte verantwoordelijk voor is.

Onze klanten krijgen standaard 5 jaar garantie, scheuren in stukadoorswerk hebben in sommige gevallen geen garantie. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar een nieuwbouwwoning die nog veel zal gaan werken. Als stukadoor kun je natuurlijk niet een heel huis bij elkaar houden met een laagje gips, maar ons bedrijf geven een speciale 1 jaar garantie voor scheurvorming tussen plafonds en wanden.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten. Maak dan vrijblijvend een offerte aanvrag. Offerte aanvragen of bel Daniël: 06-44427119