Spachtelputz

Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten!

Sierpleister SPACHTELPUTZ is een kunstofharsgebonden product met een zeer fraaie, korrelige structuur. Er is keuze uit verschillende korreldiktes. Spachtelputz wordt er heel veel gevraagd bij nieuwbouw woningen, ook wegens ZEER LAGE kosten in vergelijking van gladde wandafwerking.

De geurarme oplosmiddelvrije sierpleisters zijn leverbaar in bijna iedere gewenste kleur. Hedendaagse sierpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeurt noodzakelijk maken.

Spachtelputz is na 24 uur pas volledig uitgehard, dus voorzichtigheid na het aanbrengen is geboden. De wanden worden door ons altijd met een voorstrijkmiddel voorbehandeld. Het voorstrijkmiddel dringt diep in de poriën van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister.

Wij zijn gebruiken  bekende merk van sierpleister / spachtelputz “BRANDER” van Sigma Coating NV, maar wij kunnen ook andere merken leveren o.a. SPS, Hoeka, Prinssen.

Offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten. Maak dan vrijblijvend een offerte aanvrag. Offerte aanvragen of bel Daniël: 06-44427119