Muren, plafonds glad stucwerk

Collectieve korting voor nieuwbouwprojecten!

Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te sausen!

Glad pleisterwerk (dunpleister) wel. De dunpleister laag machinaal ( spuiten) op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

Stukadoorsbedrijf  Daniel is gespecialiseerd in het stukadoren van de nieuwbouw woningen. Wij zullen uw muren perfect! glad en strak maken tegen echt bodem prijzen. Daar heeft u onze laagste prijs garantie!!

Voor superstrak spuitwerk is de hoogste kwaliteit stukwerk vereist dus ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke ondergrond de basis voor een strak eindproduct.

Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod in combinatie met het schilderwerk.


PLAFOND GLAD STUCEN

Nieuwbouw Plafond (kal beton of gespoten) moet traditioneel met gips gestuuct worden.

Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke, aanbod in combinatie met het schilderwerk.

Door het stucen creërt u een gladde plafond. Het stucen kan tevens een decoratieve functie hebben want na het stucen kunnen de plafonds worden voorzien van bijvoorbeeld sierlijsten, ornamenten of sierschouwen. Zo kan na het stucen een persoonlijk tintje worden gegeven aan de uitstraling van de ruimte. Zo is stucen toe te passen in elk interieur.

Stucen is een fraaie wand en plafonds afwerking mits het goed wordt uitgevoerd. U kunt er voor kiezen om zelf de wand of het plafond te stucen. Dit vereist een bepaalde techniek en vaardigheid waarbij u in een flink tempo moet kunnen doorwerken. Goed stucen vereist vakmanschap. Daarom wordt het stucen vaak overgelaten aan een ervaren stukadoor die werkt met professionele materialen en gereedschap, en waar vakmanschap wordt verkregen tegen een schappelijk tarief.

Offerte aanvragen

Interesse in één van onze diensten. Maak dan vrijblijvend een offerte aanvrag. Offerte aanvragen of bel Daniël: 06-44427119